Welkom op de website van Metropolis & InVise. Metropolis & InVise airco's zijn airco's zonder buitenunit (zogenaamde "monoblock" airco's) en de goedkoopste in de Benelux!

Ondanks de scherpe prijsstelling boet u niet in op kwaliteit en functionaliteit! Want naast dat beide modellen uitstekend kunnen koelen, kunnen deze innovatieve apparaten ook ventileren, ontvochtigen en volwaardig verwarmen! Bovendien zijn de Metropolis en de InVise verrassend eenvoudig te monteren, zowel voor de doe-het-zelver, als voor de professionele installateur. Dat scheelt behoorlijk in de installatiekosten ten opzichte van de split-systemen! 

De Metropolis en de InVise WZ-32 komen van dezelfde fabriek (Zymbo). Door het succes van de Metropolis hebben wij de InVise WZ-32 recent in ons leveringsprogramma opgenomen. De WZ-32 heeft dezelfde voordelen als de Metropolis, alleen betreft dit een aanmerkelijk krachtiger apparaat met een geheel andere vormgeving. Zo is er nu een bredere keuze en kunt u ook met een beperkter budget genieten van een kwalitatief zeer goede en functionele airco.

Overtuig uzelf en browse door onze website. U vindt er alle informatie, inclusief een montage-instructiefilm en een uitgebreide montage handleiding. En heeft u vragen? Bel ons gerust (055-5214402) of neem contact op via het contactformulier (tabblad "Contact"). Mailen mag ook: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Wij zijn u graag van dienst en u krijgt altijd een eerlijk (en uiteraard geheel vrijblijvend) advies van ons.

Metropolis Airco 10HP Premium

HELAAS TIJDELIJK UITVERKOCHT!  Vraag naar onze alternatieven!

lees meer...

Metropolis Airco 12HP Premium

HELAAS TIJDELIJK UITVERKOCHT!  Vraag naar onze alternatieven!

lees meer...

InVise WZ-32

De InVise WZ-32 is met 3,4KW de krachtigste monoblock airco uit ons totale programma.

lees meer...

Metropolis Airco Accessoires

Voor de Metropolis monoblock airco's zijn diverse accessoires beschikbaar, die een aanvulling kunnen zijn op de functionaliteit van uw apparaat.

lees meer...

Koelen én verwarmen

Zowel de Metropolis als de InVise kunnen niet alleen heel goed koelen, maar ook volwaardig verwarmen!

lees meer...

Géén buitenunit

Monoblock airco's zijn airco's zonder buitenunit. En toch werken ze volwaardig en krachtig. Hoe werkt dat dan?

lees meer...

Geluidsarm

"Maken deze monoblock airco's van jullie veel lawaai?", is een veel gestelde vraag. 

lees meer...

Montage

De Metropolis en InVise monoblock airco’s zijn "plug & play" en snel en eenvoudig te monteren.

lees meer