De Metropolis monoblock airco’s van Hugro Technics zijn de betaalbare, ideale oplossing als u geen ruimte hebt om op uw dak of aan de gevel een buitenunit te monteren. Of als u juist omwille van esthetische redenen geen buitenunit wenst! Immers, één of meerdere van deze buitenunits ontsieren veelal de uitstraling van uw woning, of deze nu strak, modern of juist klassiek of zelfs monumentaal is. In dat laatste geval kan het zelfs zijn dat dergelijke units niet eens geplaatst mogen worden als Monumentenzorg dat niet toestaat.

Wist u dat......

....de Metropolis Premium airco niet alleen uitstekend kan koelen, ventileren en ontvochtigen, maar ook als volwaardige verwarming kan fungeren?

Van binnen geplaats aan de buitenmuur vraagt het Metropolis monoblock systeem slechts 2 doorgangen van binnen naar buiten. En deze doorgangen zijn met fraaie roosters, die in een overschilderbare versie standaard worden bijgeleverd (zie foto), af te werken. Vergelijkt u dit met bijvoorbeeld een uitblaasrooster van een afzuigkap in de gevel.

 

 montage airco Buitenunit afkeur dik   Gevel met buitenunits
 Overschilderbare buitenroosters      Geen buitenunit aan uw gevel (of op uw dak)  Dus dit soort taferelen worden voorkomen....

De Metropolis monoblock airco’s zijn wereldwijd al veel toegepast. Niet alleen in reguliere woningen, maar ook in hotels, monumentale gebouwen, noodwoningen, “container”-woningen, etc. 

 Hotel Voorgevel met roosters verkleind  Kamer met Metropolis 3 verkleind 

Hotel: comfortabele koele kamers, lage installatiekosten en esthetisch verantwoord voor de Welstandscommissie. Metropolis airco's zijn bovendien zeer zuinig met energie en voldoen aan alle gestelde Europese regels en normen. 

 Outdoor Grill 1 2x verkleind  Portacabin met 2 roosters  Roosters in portable units  Tekentje airco in huis  Energielabel A  ErP Eurolabel

Bouwketen, portable units, ongeacht welke toepassing ook: heerlijk koel in de zomer en geen "obstakels" (buitenunits) tijdens transport of die stapelen of koppelen lastig maken....

 

Koelen én verwarmen

Zowel de Metropolis als de InVise kunnen niet alleen heel goed koelen, maar ook volwaardig verwarmen!

lees meer...

Géén buitenunit

Monoblock airco's zijn airco's zonder buitenunit. En toch werken ze volwaardig en krachtig. Hoe werkt dat dan?

lees meer...

Geluidsarm

"Maken deze monoblock airco's van jullie veel lawaai?", is een veel gestelde vraag. 

lees meer...

Montage

De Metropolis en InVise monoblock airco’s zijn "plug & play" en snel en eenvoudig te monteren.

lees meer